Zakelijk VoIP-netwerk aanleggen

Voor bedrijven en overheden is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Je wilt immers geen telefoontjes van klanten missen. Voice over IP, ook wel VoIP genoemd, is daarvoor een perfecte oplossing. HostedXL is de perfecte partner voor het aanleggen van jouw zakelijke VoIP-netwerk.

Bellen via internet

Anders dan bij een traditionele telefoonverbinding bel je met VoIP via internet. De spraak wordt in kleine ‘pakketjes’ over de dataverbinding verzonden. Daarbij verbruik je minder capaciteit dan met ‘normaal’ bellen. Bovendien kun je met een zakelijk VoIP-netwerk meestal een flinke kostenbesparing realiseren.
 

Besparing tot 70%

Omdat je telefonie via een VoIP-netwerk niet verloopt via aparte ISDN- of telefoonlijnen maar via één internetverbinding, levert dat in de meeste gevallen een flinke besparing op. Zo kun je tussen vestigingen van je eigen bedrijf meestal gratis onderling bellen en bespaar je op internationale gesprekken tot 70% van de belkosten. Ook lokaal is de besparing met 30% flink te noemen.
 

Voor grote en kleine bedrijven

Steeds meer bedrijven laten een zakelijk VoIP-netwerk aanleggen. Op dit moment maakt ruim 20% van de bedrijven van meer dan 50 medewerkers er al gebruik van en dat worden er steeds meer. Omdat de hardware die je voor VoIP nodig hebt steeds goedkoper én beter wordt, is het ook voor kleine bedrijven interessant om over te stappen.
 

Meer weten?

Wil jij weten of een zakelijk VoIP-netwerk ook voor jouw organisatie interessant is? Neem dan snel contact op met HostedXL. We vertellen je graag alles over de kosten en mogelijkheden. 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo bepaal je welke internetsnelheid je nodig hebt

  Internetverbindingen zijn er in vele soorten en maten. Door die ruime keuze kan het bepalen van een passende verbinding moeilijk zijn. Je wilt natuurlijk wel zorgeloos kunnen internetten, maar geen onnodig hoge kosten maken. Het bepalen van de juiste internetsnelheid voor je organisatie is gelukkig geen hogere wiskunde.

 • Een moderne werkplek draagt bij aan je succes van morgen

  Tijden veranderen, en daarmee de werkplek. Vaste pc´s maken plaats voor laptops, softwarelicenties voor app-alternatieven en vaste bureautelefoons voor smartphones. Mobiliteit en moderne technologie zijn belanguagerijke voorwaarden voor zakelijk succes op de languagee termijn.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!