Zakelijk VoIP-bellen

Wil jij ook minder betalen voor de telefonie van jouw bedrijf? Dan is zakelijk VoIP-bellen voor jou bedrijf de oplossing. Met VoIP bel je via de internetverbinding, waardoor je geld bespaart omdat je geen aparte telefoonlijn meer nodig hebt. HostedXL is dé partner die jouw bedrijf helpt bij de omschakeling naar zakelijk VoIP-bellen.

Kosten besparen

Met VoIP bel je niet meer via de telefoonlijn, zoals een ISDN-lijn, maar via de internetverbinding. Spraak wordt omgezet in kleine ‘datapakketjes’ die online worden verzonden. Dat scheelt veel capaciteit én het neemt de noodzaak van een aparte telefoonlijn weg. Daardoor bespaar je dus veel kosten.
 

Servicedesk

Inmiddels hebben veel bedrijven en overheden de weg naar zakelijk VoIP-bellen van HostedXL al gevonden. Wij zorgen ervoor dat je telefonie goed wordt overgezet, waarbij je natuurlijk je bestaande nummers behoudt. Mocht je onverhoopt toch tegen storing of problemen aanlopen, dan hebben we een servicedesk met ervaren experts die ervoor zorgen dat je probleem zo snel mogelijk is opgelost.
 

VoIP voor grote en kleine bedrijven

Dankzij VoIP kunnen je belkosten flink omlaag; tot wel 30% op lokale gesprekken en 70% op internationaal bellen. Bellen tussen vestigingen van je bedrijf is in de meeste gevallen zelfs kosteloos. Het is één van de redenen waarom steeds meer bedrijven kiezen voor zakelijk VoIP-bellen. Het is niet alleen interessant voor grote bedrijven; ook kleine organisaties kunnen er hun voordeel mee doen. Inmiddels maakt 20% van de organisaties met meer dan 50 medewerkers er gebruik van.
 

Stap over op zakelijk VoIP-bellen

Wil jij ook minder gaan betalen voor je zakelijke telefonie? Stap dan nu over op zakelijk VoIP-bellen van HostedXL. Onze experts vertellen je graag alles over de voordelen, mogelijkheden én prijzen voor jouw organisatie. Neem snel contact op en laat je overtuigen!

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo bepaal je welke internetsnelheid je nodig hebt

  Internetverbindingen zijn er in vele soorten en maten. Door die ruime keuze kan het bepalen van een passende verbinding moeilijk zijn. Je wilt natuurlijk wel zorgeloos kunnen internetten, maar geen onnodig hoge kosten maken. Het bepalen van de juiste internetsnelheid voor je organisatie is gelukkig geen hogere wiskunde.

 • Een moderne werkplek draagt bij aan je succes van morgen

  Tijden veranderen, en daarmee de werkplek. Vaste pc´s maken plaats voor laptops, softwarelicenties voor app-alternatieven en vaste bureautelefoons voor smartphones. Mobiliteit en moderne technologie zijn belanguagerijke voorwaarden voor zakelijk succes op de languagee termijn.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!