VoIP-telefonieaanbieder

Bellen via internet – oftewel VoIP – is populair: inmiddels belt al ongeveer 20% van de bedrijven met meer dan 50 medewerkers via de internetverbinding, in plaats van de vaste telefoonlijn. Niet zo gek, want VoIP heeft veel voordelen. Zeker wanneer je gebruik maakt van een betrouwbare VoIP-telefonieaanbieder, zoals HostedXL.

Verschil VoIP en gewone telefonie

Eigenlijk is VoIP een verzamelnaam voor al het spraakverkeer dat via internet wordt verstuurd. Bij telefonie via VoIP wordt de spraak als het ware in pakketjes gebundeld, die via de internetverbinding worden verstuurd. Daardoor is minder capaciteit nodig dan bij ouderwetse telefonie.
 

Voordelen VoIP telefonie

Eén van de grote voordelen van VoIP-telefonie is dat je bedrijf geen aparte telefoonlijnen of ISDN-lijnen meer nodig heeft, omdat zowel bellen als internet via één en dezelfde verbinding verloopt. Dat maakt VoIP niet alleen handig, maar vaak ook goedkoper, omdat je standaard minder betaalt voor je gesprekskosten en je tussen vestigingen van je bedrijf zelfs gratis kunt bellen. Je bespaart daardoor meestal wel 30% op lokale gesprekken, tot wel 70% op internationale belletjes.
 

Servicedesk

Heel veel bedrijven en overheden hebben al gekozen voor HostedXL als hun VoIP-telefonieaanbieder. Dat doen ze niet alleen vanwege onze scherpe tarieven, maar ook omdat ze weten dat ze kunnen vertrouwen op de expertise van onze servicedesk. Onze medewerkers proberen je altijd meteen te helpen bij het vinden van een oplossing. En als dat niet meteen lukt, maken ze heldere afspraken over de opvolging.
 

Meer weten?

Wil jij meer informatie over HostedXL als VoIP-telefonieaanbieder? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we je alles over de mogelijkheden en voordelen van VoIP voor jouw organisatie.

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo bepaal je welke internetsnelheid je nodig hebt

  Internetverbindingen zijn er in vele soorten en maten. Door die ruime keuze kan het bepalen van een passende verbinding moeilijk zijn. Je wilt natuurlijk wel zorgeloos kunnen internetten, maar geen onnodig hoge kosten maken. Het bepalen van de juiste internetsnelheid voor je organisatie is gelukkig geen hogere wiskunde.

 • Een moderne werkplek draagt bij aan je succes van morgen

  Tijden veranderen, en daarmee de werkplek. Vaste pc´s maken plaats voor laptops, softwarelicenties voor app-alternatieven en vaste bureautelefoons voor smartphones. Mobiliteit en moderne technologie zijn belanguagerijke voorwaarden voor zakelijk succes op de languagee termijn.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!