VoIP telefonie aanbieder in Strijen

VoIP wint steeds meer terrein in Nederland. Meer dan de helft van de bedrijven van meer dan 50 medewerkers gebruikt deze manier van bellen, maar ook kleinere bedrijven stappen steeds vaker over op VoIP. Wat is VoIP precies? En hoe kan het jouw bedrijf in Strijen profiteren van de voordelen van VoIP?

Voordelig bellen

VoIP is voor de meeste bedrijven een goedkopere manier om te bellen dan via de analoge of ISDN-lijn. Een aparte telefoonaansluiting van je telefonie aanbieder wordt immers overbodig, omdat je met VoIP via internet belt. Dat scheelt niet alleen in abonnementskosten, maar – wanneer je gaat (ver)bouwen of verhuizen – ook nog eens in aanleg- en aansluitkosten: er hoeft immers geen telefoonlijn meer aangelegd te worden. Daardoor bespaar je geld.
 

Gratis onderling bellen

Met VoIP bel je onderling gratis; binnen je bedrijfspand in Strijen, maar in de meeste gevallen ook tussen je bedrijfslocaties onderling. Ook bellen in binnen- en buitenland wordt een stuk goedkoper: met VoIP bel je internationaal tot maar liefst 70% voordeliger! Dat maakt overstappen op VoIP wel héél aantrekkelijk.
 

Goed geregeld

Wanneer je ervoor kiest om met VoIP te gaan bellen in jouw bedrijf in Strijen, wil je natuurlijk wel dat de overstap goed geregeld is en dat je bereikbaarheid goed is. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare VoIP telefonie aanbieder. HostedXL is zo’n aanbieder. Je kunt ervan op aan dat onze ervaren medewerkers ervoor zorgen dat alles goed werkt.
 

Meer informatie

Wil je meer weten over VoIP van HostedXL? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van VoIP in jouw bedrijf in Strijen. Spreken we je snel? 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo bepaal je welke internetsnelheid je nodig hebt

  Internetverbindingen zijn er in vele soorten en maten. Door die ruime keuze kan het bepalen van een passende verbinding moeilijk zijn. Je wilt natuurlijk wel zorgeloos kunnen internetten, maar geen onnodig hoge kosten maken. Het bepalen van de juiste internetsnelheid voor je organisatie is gelukkig geen hogere wiskunde.

 • Een moderne werkplek draagt bij aan je succes van morgen

  Tijden veranderen, en daarmee de werkplek. Vaste pc´s maken plaats voor laptops, softwarelicenties voor app-alternatieven en vaste bureautelefoons voor smartphones. Mobiliteit en moderne technologie zijn belanguagerijke voorwaarden voor zakelijk succes op de languagee termijn.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!