VoIP telefonie aanbieder in Numansdorp

Jouw bedrijf in Numansdorp moet telefonisch goed bereikbaar zijn. Logisch, want je moet je klanten altijd en overal te woord kunnen staan. Dan is het goed om te weten dat je kunt vertrouwen op HostedXL als jouw VoIP telefonie aanbieder in Numansdorp.

Bellen via internet

VoIP, de afkorting van Voice over Internet Protocol, is bellen via internet. VoIP heeft tal van voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld geen vaste telefoonlijn meer nodig, omdat ook de telefonie via je internetverbinding gaat. Dat scheelt kosten. Zeker wanneer je gaat (ver)bouwen in je bedrijf in Numansdorp is dat handig: je hoeft immers een kabel minder aan te leggen.
 

Gesprekskosten

Naast de kosten voor een ISDN- of analoge telefoonlijn levert bellen via VoIP je nóg meer voordelen op. Je gesprekskosten dalen namelijk behoorlijk. De besparing die VoIP oplevert is op lokale gesprekken in de meeste gevallen 30% en kan oplopen tot ruim 70% voor internationale gesprekken. Heeft je bedrijf meerdere locaties? Dan bellen je medewerkers onderling zelfs gratis met elkaar.
 

HostedXL: betrouwbare telefoonaanbieder

Met VoIP is jouw bedrijf op een efficiënte en kosteneffectieve manier bereikbaar en klaar voor de toekomst. Maar je wilt natuurlijk wel dat je aansluitingen op een goede manier worden omgezet én beheerd. Kies daarom voor HostedXL als jouw VoIP telefoonaanbieder. We hebben al veel bedrijven in Numansdorp geholpen om de overstap te maken.
 

Maak een afspraak

Ben je benieuwd geworden naar wat VoIP voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je tijdens een persoonlijk gesprek graag alles over de mogelijkheden van VoIP voor jouw bedrijf in Numansdorp en over de manier waarop wij ervoor zorgen dat zowel je overstap als het verdere beheer op rolletjes loopt. Spreken we elkaar snel? 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo bepaal je welke internetsnelheid je nodig hebt

  Internetverbindingen zijn er in vele soorten en maten. Door die ruime keuze kan het bepalen van een passende verbinding moeilijk zijn. Je wilt natuurlijk wel zorgeloos kunnen internetten, maar geen onnodig hoge kosten maken. Het bepalen van de juiste internetsnelheid voor je organisatie is gelukkig geen hogere wiskunde.

 • Een moderne werkplek draagt bij aan je succes van morgen

  Tijden veranderen, en daarmee de werkplek. Vaste pc´s maken plaats voor laptops, softwarelicenties voor app-alternatieven en vaste bureautelefoons voor smartphones. Mobiliteit en moderne technologie zijn belanguagerijke voorwaarden voor zakelijk succes op de languagee termijn.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!