VoIP telefonie aanbieder in de Hoeksche Waard

Net als ruim de helft van de Nederlandse bedrijven zijn veel organisaties in de Hoeksche Waard al overgestapt op bellen via VoIP. Belt jouw bedrijf nog steeds via de analoge of ISDN-lijn? En zou je graag kosten besparen? Lees dan snel verder over hoe VoIP van telefonie aanbieder HostedXL daarbij kan helpen!

Bellen via internet

VoIP is de afkorting van Voice over Internet Protocol, oftewel: spraak via internet. Met VoIP gaat bellen niet meer via de telefoonlijn, maar wordt spraak in ‘pakketjes’ via de internetverbinding verzonden. Daardoor wordt je vaste telefoonlijn overbodig. Dat is niet alleen aantrekkelijk omdat het je abonnementskosten scheelt; ook de kosten voor het aan- of verleggen van de lijnen, bijvoorbeeld bij een verbouwing of verhuizing, komen hiermee te vervallen. Dat scheelt dus behoorlijk.
 

Goedkoper bellen via VoIP

Met VoIP betaal je ook nog eens beduidend minder belkosten. Binnen je bedrijfslocatie in de Hoeksche Waard én tussen je bedrijfspanden onderling is bellen kosteloos; bel je lokaal dan betaal je meestal zo’n 30% minder. Voor internationaal bellen is het voordeel nog groter: daarbij kun je tot zo’n 70% besparen!
 

Ook overstappen op VoIP?

Met al deze voordelen wordt overstappen op VoIP wel heel aantrekkelijk. Maar dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de overstap goed geregeld is, zodat je zo snel mogelijk weer kunt bellen en je bereikbaarheid optimaal is en blijft. HostedXL is een VoIP telefonie aanbieder die jou deze zekerheid biedt. Je kunt ervan op aan dat de ervaren medewerkers van HostedXL ervoor zorgen dat jouw overstap zo geruisloos mogelijk verloopt.
 

Neem contact op

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor VoIP bij jouw bedrijf in de Hoeksche Waard. Omdat we zelf ook in de Hoeksche Waard gevestigd zijn, zijn we altijd dichtbij en kunnen we je snel helpen. Wil je meer weten? Neem dan contact op en maak een afspraak. We vertellen je graag alles over VoIP voor jouw bedrijf.

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo bepaal je welke internetsnelheid je nodig hebt

  Internetverbindingen zijn er in vele soorten en maten. Door die ruime keuze kan het bepalen van een passende verbinding moeilijk zijn. Je wilt natuurlijk wel zorgeloos kunnen internetten, maar geen onnodig hoge kosten maken. Het bepalen van de juiste internetsnelheid voor je organisatie is gelukkig geen hogere wiskunde.

 • Een moderne werkplek draagt bij aan je succes van morgen

  Tijden veranderen, en daarmee de werkplek. Vaste pc´s maken plaats voor laptops, softwarelicenties voor app-alternatieven en vaste bureautelefoons voor smartphones. Mobiliteit en moderne technologie zijn belanguagerijke voorwaarden voor zakelijk succes op de languagee termijn.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!