VoIP telefonie aanbieder in Barendrecht

Voor jouw bedrijf in Barendrecht is het belangrijk om bereikbaar te zijn. Maar je wilt daarvoor uiteraard niet teveel betalen. Dan is VoIP van HostedXL voor jou een perfecte keuze. Met VoIP bel je niet meer via de telefoonlijn, maar via internet. Dat heeft veel voordelen. We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Minder kabels

Wanneer je kiest voor VoIP wordt telefonie digitaal. De spraak wordt verpakt in ‘pakketjes’ en via de internetverbinding verzonden. Dat betekent dat je geen telefonie aanbieder voor vaste telefonie meer nodig hebt. Dat scheelt niet alleen het geld van de abonnementskosten, maar geeft ook praktisch gemak: je hebt een kabel minder nodig. Zeker wanneer je bedrijf binnen of buiten Barendrecht verhuist of wanneer je gaat verbouwen, kan dat een flinke besparing opleveren. Met VoIP hoeft er immers geen telefoonkabel meer te worden aangelegd of aangesloten.
 

Lagere belkosten

Voor bellen met VoIP betaal je per minuut beduidend minder dan voor bellen via de traditionele telefoonlijn. Het voordeel loopt op van 30% voor lokale gesprekken tot maar liefst 70% voor internationaal bellen. Heeft jouw bedrijf meerdere panden in Barendrecht of daarbuiten? Dan wordt het nóg interessanter om over te stappen. Met VoIP van HostedXL bellen je vestigingen onderling namelijk gratis.
 

Overstappen op VoIP

Je ziet: er zijn veel voordelen, wanneer je besluit over te stappen op VoIP. Het is daarbij wel belangrijk dat je de juiste VoIP telefonie aanbieder kiest. HostedXL is daarbij de juiste keuze. Je kunt erop vertrouwen dat de migratie soepel verloopt en dat ook de service daarna van hoog niveau is.
 

Meer weten?

Wil jij ook overstappen op VoIP via HostedXL? Neem gerust contact met ons op, we komen graag bij je langs in Barendrecht om je er alles over te vertellen. Spreken we je snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo bepaal je welke internetsnelheid je nodig hebt

  Internetverbindingen zijn er in vele soorten en maten. Door die ruime keuze kan het bepalen van een passende verbinding moeilijk zijn. Je wilt natuurlijk wel zorgeloos kunnen internetten, maar geen onnodig hoge kosten maken. Het bepalen van de juiste internetsnelheid voor je organisatie is gelukkig geen hogere wiskunde.

 • Een moderne werkplek draagt bij aan je succes van morgen

  Tijden veranderen, en daarmee de werkplek. Vaste pc´s maken plaats voor laptops, softwarelicenties voor app-alternatieven en vaste bureautelefoons voor smartphones. Mobiliteit en moderne technologie zijn belanguagerijke voorwaarden voor zakelijk succes op de languagee termijn.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!