Kosten zakelijk VoIP-bellen

De kosten voor telefonie kunnen behoorlijk op je budget voor bedrijfsvoering drukken. Gelukkig zijn er tegenwoordig talloze manieren om deze kosten omlaag te brengen. Je kunt bijvoorbeeld overstappen op zakelijk VoIP-bellen van HostedXL. Je belt dan via je internetverbinding, in plaats van via je telefoonlijn.

Bespaar tot 70%

Met zakelijk VoIP-bellen kun je flink wat besparen op de kosten van je zakelijke telefonie. Zo kost bellen naar het buitenland via een VoIP-aansluiting al snel 70% minder dan via een reguliere telefoonverbinding. Bij lokale telefoontjes zijn de kosten van zakelijk VoIP-bellen ten opzichte van traditionele telefonie zo’n 30% lager. En onderling bellen tussen de vestigingen van jouw organisatie is met VoIP zelfs kosteloos.
 

Voor grote en kleine bedrijven

Zeker bij grotere, internationale ondernemingen levert dat flinke kostenbesparingen op. Maar ook kleine bedrijven kunnen hun kosten omlaag brengen door over te stappen op zakelijk VoIP-bellen. Niet voor niets belt al ruim 20% van de bedrijven met meer dan 50 medewerkers inmiddels via een VoIP-aansluiting.
 

Betrouwbaar en flexibel

De experts van HostedXL zorgen ervoor dat de overstap op VoIP-bellen in jouw organisatie snel en geruisloos gaat. Je houdt je bestaande telefoonnummers en na de omschakeling heb je de beschikking over een betrouwbaar en flexibel telefoonsysteem, waarmee je optimaal bereikbaar bent voor je klanten en relaties tegen fors lagere kosten.
 

Overstappen op VoIP-bellen

Wil je met jouw organisatie overstappen op zakelijk VoIP-bellen van HostedXL? Neem dan snel contact met ons op. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden, voordelen én kosten voor VoIP-telefonie voor jouw bedrijf. Laat je overtuigen!

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo bepaal je welke internetsnelheid je nodig hebt

  Internetverbindingen zijn er in vele soorten en maten. Door die ruime keuze kan het bepalen van een passende verbinding moeilijk zijn. Je wilt natuurlijk wel zorgeloos kunnen internetten, maar geen onnodig hoge kosten maken. Het bepalen van de juiste internetsnelheid voor je organisatie is gelukkig geen hogere wiskunde.

 • Een moderne werkplek draagt bij aan je succes van morgen

  Tijden veranderen, en daarmee de werkplek. Vaste pc´s maken plaats voor laptops, softwarelicenties voor app-alternatieven en vaste bureautelefoons voor smartphones. Mobiliteit en moderne technologie zijn belanguagerijke voorwaarden voor zakelijk succes op de languagee termijn.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!