Snelle en betrouwbare verbindingen

Internet

Je bedrijf of organisatie kan tegenwoordig niet zonder snelle en betrouwbare internetverbinding. HostedXL heeft voor iedere locatie en situatie een passende verbinding: DSL, glasvezel en straalverbindingen. Maar ook voor zaken als IP-VPN, webhosting en een wifi-netwerk ben je bij ons aan het juiste adres.

De beste verbinding

HostedXL levert internetverbindingen op basis van DSL (ADSL/ VDSL), glasvezel en straalverbindingen. Wat voor jouw bedrijf de beste internetverbinding is hangt vooral af van 2 vragen.

 1. Wat is er op jouw locatie leverbaar?
 2. Hoeveel bandbreedte heb je nodig?

Locatie
Het is per locatie verschillend welk type internetverbinding er geleverd kan worden en welke snelheid er maximaal haalbaar is. Glasvezel is bijvoorbeeld (nog) niet op iedere locatie leverbaar.

Bandbreedte
De benodigde bandbreedte (snelheid) heeft niet alleen te maken met de grootte van je bedrijf of organisatie, maar ook met je activiteiten. Gebruik je internet alleen om te browsen en te mailen? Of ontvang en verstuur je veel grote bestanden? Of maak je veel gebruik van cloud applicaties en diensten zoals VoIP-telefonie en videoconferencing? Dan is het belangrijk dat je beschikt over een betrouwbare, kwalitatief goede verbinding met voldoende bandbreedte.

Veilig en betrouwbaar

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn natuurlijk ook erg belangrijk bij een internetverbinding. Daarom heb je bij HostedXL altijd de keuze uit diverse SLA's en een managed router.

Heb je een vraag voor ons?

Neem direct contact op met één van onze specialisten

Voordelen HostedXL internet

 • Ruime keuze in type verbindingen, overboekingen, SLA’s
 • Scherpe tarieven
 • Geschikt voor realtime toepassingen
 • Hoge dekkingsgraad
 • Volledig beheerd (indien gewenst)
 • DSL

  Met zakelijk DSL internet van HostedXL ben je verzekerd van scherpe maandtarieven en lage aansluitkosten. Je krijgt altijd de meest optimale snelheid die beschikbaar is op jouw adres. Tot maximaal 200 Mb/s downloadsnelheid.

 • Glasvezel

  Glasvezel is de oplossing voor supersnel, betrouwbaar en stabiel internet. Glasvezel is ook op steeds meer locaties in Nederland beschikbaar.

 • Straalverbindingen

  Ook als er geen glasvezel- of breedbandinfrastructuur in de buurt is kan HostedXL je middels een straalverbinding voorzien van een snelle en betrouwbare internetverbinding.

 • IP-VPN

  IP-VPN is een veel gebruikte manier om meerdere vestigingen en thuiswerkers te verbinden tot één bedrijfsnetwerk. Dit netwerk wordt niet gerealiseerd over het publieke internet, maar over een gesloten en beveiligd netwerk.

 • Webhosting

  Een goede website of webshop is heel belangrijk voor je bedrijf of organisatie. Maar met alleen een mooie website en domeinnaam ben je er nog niet. Om een website online beschikbaar te maken is een webhosting pakket nodig. HostedXL zorgt ervoor dat je website optimaal bereikbaar is voor je bezoekers.

 • Wifi as a Service

  Met Wifi as a Service profiteer je van een professioneel draadloos netwerk voor een vast bedrag per maand, zonder hoge investeringskosten! Bovendien heb je geen omkijken naar het beheer en onderhoud, dat regelt HostedXL.

Blijf op de hoogte

Actueel nieuws

 • Zo bepaal je welke internetsnelheid je nodig hebt

  Internetverbindingen zijn er in vele soorten en maten. Door die ruime keuze kan het bepalen van een passende verbinding moeilijk zijn. Je wilt natuurlijk wel zorgeloos kunnen internetten, maar geen onnodig hoge kosten maken. Het bepalen van de juiste internetsnelheid voor je organisatie is gelukkig geen hogere wiskunde.

 • Veel routers kwetsbaar voor online dreigingen

  Veel routers zijn nog altijd kwetsbaar voor online dreigingen zoals malware. Dat blijkt onder andere uit recent onderzoek van Cisco. Het bedrijf heeft malware aangetroffen op een half miljoen routers wereldwijd, waaronder in Nederland. Dat kan grote gevolgen opleveren voor de zakelijke continuïteit. Gelukkig is het niet zo moeilijk om dit tegen te gaan.

 • De zakelijke meerwaarde van glasvezelinternet

  Digitalisering zorgt ervoor dat er steeds meer behoefte is aan snelle internetverbindingen. Er is immers veel bandbreedte nodig om de groeiende hoeveelheid data te kunnen verwerken. Glasvezelinternet biedt de gewenste capaciteit om zorgeloos te profiteren van de voordelen van digitalisering. Een 3-tal praktijkvoorbeelden die de meerwaarde van glasvezelinternet aantonen.