Hosted VoIP aanbieders

Bellen met een VoIP-aansluiting heeft veel voordelen. Zo bespaar je bijvoorbeeld veel kosten. Wanneer je ook nog eens kiest voor hosted VoIP-telefonie in de cloud, loopt dat voordeel nog verder op. HostedXL is één van de betrouwbaarste hosted VoIP aanbieders in Nederland.

Vast bedrag

Met hosted VoIP-telefonie betaal je een vast bedrag per medewerker per maand, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Je kunt het aantal gebruikers snel en gemakkelijk op- en afschalen zodat je optimaal flexibel kunt werken. Het spreekt voor zich dat je je bestaande nummers behoudt, wanneer je overstapt op hosted VoIP.
 

Bellen in de cloud

Met hosted VoIP heb je geen telefooncentrale meer in je bedrijfspand, maar bel je via de cloud. HostedXL heeft apparatuur in twee verschillende datacenters in Nederland, zodat de beschikbaarheid van telefonie gegarandeerd is. En omdat je geen apparatuur hebt die kan verouderen, heb je altijd de beschikking over de nieuwste, handige functionaliteiten. Je kunt bijvoorbeeld op afstand doorschakelen.
 

De best service en de scherpste prijs

Er zijn veel hosted VoIP aanbieders in Nederland, maar HostedXL is één van de meest gekozen aanbieders in het westen van het land. De redenen daarvoor zijn legio. Zo biedt HostedXL scherpe prijzen en leveren we maatwerk: we kijken naar jouw specifieke bedrijfssituatie en stemmen daar ons aanbod op af. Bovendien kun je bij eventuele vragen of problemen altijd terecht bij onze servicedesk. De experts die hier werken, proberen altijd meteen een oplossing te vinden. En lukt dat onverhoopt niet meteen? Dan maken we duidelijk afspraken met je.
 

Meer weten?

Wil jij ook overstappen op hosted VoIP van HostedXL? Neem dan snel contact met ons op. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en de voordelen van hosted VoIP voor jouw organisatie. 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo bepaal je welke internetsnelheid je nodig hebt

  Internetverbindingen zijn er in vele soorten en maten. Door die ruime keuze kan het bepalen van een passende verbinding moeilijk zijn. Je wilt natuurlijk wel zorgeloos kunnen internetten, maar geen onnodig hoge kosten maken. Het bepalen van de juiste internetsnelheid voor je organisatie is gelukkig geen hogere wiskunde.

 • Een moderne werkplek draagt bij aan je succes van morgen

  Tijden veranderen, en daarmee de werkplek. Vaste pc´s maken plaats voor laptops, softwarelicenties voor app-alternatieven en vaste bureautelefoons voor smartphones. Mobiliteit en moderne technologie zijn belanguagerijke voorwaarden voor zakelijk succes op de languagee termijn.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!