Hosted telefonie aanbieder in Zwijndrecht

Heb jij in je bedrijf in Zwijndrecht nog een telefooncentrale staan? Zo’n apparaat waarvan eigenlijk niemand precies weet hoe het werkt, dat onderhoud vergt en waarop regelmatig updates moeten worden geïnstalleerd? En zou je daar eigenlijk wel vanaf willen? Hoog tijd om te kiezen voor hosted telefonie!

Flexibel

Wanneer je kiest voor hosted telefonie heb je geen eigen telefooncentrale meer, maar bel je via de cloud. Je ‘telefooncentrale’ bevindt zich in een optimaal beveiligd datacenter van je hosted telefonie aanbieder. Hosted telefonie is ook een flexibele oplossing wanneer je bedrijf flink groeit of juist moet inkrimpen: je betaalt per toestel of medewerker een vast bedrag per maand en je kunt per medewerker functionaliteiten toevoegen, zoals vast-mobiele integratie of Outlook.
 

Goedkoper bellen

Met hosted telefonie kun je je belkosten behoorlijk omlaag brengen. Zo is het mogelijk om tientallen procenten te besparen op zowel je (inter)lokale als internationale telefonie en bellen je medewerkers onderling zelfs kosteloos!
 

Overstappen op hosted telefonie

Lijkt hosted telefonie je wel wat voor jouw bedrijf in Zwijndrecht? Maar vind je het belangrijk dat de overstap goed wordt voorbereid en uitgevoerd? Kies dan voor HostedXL. Wij zijn een betrouwbare hosted telefonie aanbieder die al veel bedrijven in Zwijndrecht en omgeving geholpen hebben bij het maken van de overstap. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, we vertellen je graag alles over de mogelijkheden! 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo bepaal je welke internetsnelheid je nodig hebt

  Internetverbindingen zijn er in vele soorten en maten. Door die ruime keuze kan het bepalen van een passende verbinding moeilijk zijn. Je wilt natuurlijk wel zorgeloos kunnen internetten, maar geen onnodig hoge kosten maken. Het bepalen van de juiste internetsnelheid voor je organisatie is gelukkig geen hogere wiskunde.

 • Een moderne werkplek draagt bij aan je succes van morgen

  Tijden veranderen, en daarmee de werkplek. Vaste pc´s maken plaats voor laptops, softwarelicenties voor app-alternatieven en vaste bureautelefoons voor smartphones. Mobiliteit en moderne technologie zijn belanguagerijke voorwaarden voor zakelijk succes op de languagee termijn.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!