Hosted telefonie aanbieder in Strijen

Staat in jouw bedrijfspand in Strijen nog een telefooncentrale? Zo’n ingewikkeld apparaat dat regelmatig onderhoud en updates vergt, en waarvan eigenlijk bijna niemand weet hoe het precies werkt? Goed nieuws: je kunt je telefooncentrale de deur uitdoen, door over te stappen op hosted telefonie van bijvoorbeeld hosted telefonie aanbieder HostedXL. Hosted telefonie is bellen via internet, met een telefooncentrale ‘in de cloud’.

Geen fysieke telefooncentrale meer

Wanneer je kiest voor hosted telefonie, bel je via internet en heb je geen fysieke telefoniecentrale meer. Daarvoor ben je dus niet meer afhankelijk van je telefonie aanbieder voor het doorvoeren van updates en het uitvoeren van onderhoud. In plaats daarvan zit je telefooncentrale verwerkt in een optimaal beveiligd datacenter in Nederland. Je software wordt altijd up-to-date gehouden en je bereikbaarheid is optimaal.

Flexibel

Met hosted telefonie van HostedXL wordt je telefonie heel flexibel. Je betaalt namelijk een vast bedrag per medewerker, per maand – en dat kan al vanaf € 4 per maand. Per medewerker kun je functionaliteiten toevoegen, zoals vast-mobiel integratie voor medewerkers die veel op pad zijn. De belkosten kun je met hosted telefonie trouwens ook omlaag brengen. Je medewerkers bellen onderling kosteloos met elkaar en ook (inter)lokaal en internationaal bellen is een stuk goedkoper, tot wel 70%!

Stap ook over

Je ziet: hosted telefonie heeft tal van voordelen voor jouw bedrijf. Wil je ook de overstap maken? Maar wil je wel zeker weten dat je kiest voor een hosted telefonie aanbieder die ervoor zorgt dat jouw overstap goed verloopt en dat je bereikbaarheid optimaal is? Kies dan voor HostedXL. We hebben al tal van bedrijven in Strijen geholpen bij de overstap naar hosted telefonie.

Maak een afspraak

We vertellen je graag alles over de voordelen van hosted telefonie voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor een afspraak, bij jou in Strijen of op ons kantoor in Oud-Beijerland. Spreken we elkaar snel?

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo bepaal je welke internetsnelheid je nodig hebt

  Internetverbindingen zijn er in vele soorten en maten. Door die ruime keuze kan het bepalen van een passende verbinding moeilijk zijn. Je wilt natuurlijk wel zorgeloos kunnen internetten, maar geen onnodig hoge kosten maken. Het bepalen van de juiste internetsnelheid voor je organisatie is gelukkig geen hogere wiskunde.

 • Een moderne werkplek draagt bij aan je succes van morgen

  Tijden veranderen, en daarmee de werkplek. Vaste pc´s maken plaats voor laptops, softwarelicenties voor app-alternatieven en vaste bureautelefoons voor smartphones. Mobiliteit en moderne technologie zijn belanguagerijke voorwaarden voor zakelijk succes op de languagee termijn.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!