Hosted telefonie aanbieder Barendrecht

Jouw bedrijf in Barendrecht moet goed bereikbaar zijn voor je klanten. Heb je daarvoor nog steeds een telefooncentrale in jouw pand staan? Zo’n apparaat waarvan eigenlijk niemand weet hoe het precies werkt en dat regelmatig onderhoud en updates nodig heeft? Dan is het verstandig om over te stappen op hosted telefonie.

Telefooncentrale in de cloud

Met hosted telefonie bel je via internet en wordt je vaste telefoonlijn dus overbodig. Dat levert voordeel op wanneer je gaat (ver)bouwen of verhuizen omdat er op iedere werkplek een kabel minder hoeft te worden geïnstalleerd, maar is bovenal heel gemakkelijk. Met hosted telefonie heb je namelijk geen telefooncentrale meer in je pand, maar bel je via internet en zit je ‘centrale’ in een optimaal beveiligd datacenter in Nederland. Je bent zo niet meer afhankelijk van je telefonie aanbieder voor het onderhouden van je telefooncentrale: alles is altijd up-to-date.
 

Handige functionaliteiten

Hosted telefonie biedt je nog veel meer voordelen. Zo kun je allerlei handige functionaliteiten toevoegen, zoals vast-mobiel integratie en kun je het koppelen aan Outlook. Daarnaast is hosted telefonie heel flexibel, want je betaalt per medewerker of toestel, per maand een vast bedrag. Je belkosten gaan flink omlaag, want je medewerkers bellen onderling gratis en op lokale en internationale gesprekken bespaar je zo’n 30 tot wel 70%.
 

Stap over op hosted telefonie

Er zijn dus volop redenen om over te stappen hosted telefonie. Maar dan wil je wél kiezen voor een hosted telefonie aanbieder die betrouwbaar is en die de overstap vlekkeloos laat verlopen, zodat je bereikbaarheid optimaal is. HostedXL is zo’n telefonie aanbieder, die al veel bedrijven uit Barendrecht geholpen heeft bij het maken van de switch naar hosted telefonie.
 

Afspraak maken

Wil je meer weten over de hosted telefonie van HostedXL? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en de besparingen die hosted telefonie jou kan bieden. Spreken we je snel? 

Onze specialisme

 • ISO/IEC 27001 gecertificeerd

 • Betrouwbare en hoogwaardige clouddiensten

 • Altijd persoonlijk contact

 • Eigen supportdesk

 • Scherpe en duidelijke tarieven

Persoonlijke service

Daarom kies jij voor HostedXL

HostedXL levert volledig beheerde cloud diensten voor ICT, beveiliging, internet en telefonie. Hiermee maken we bedrijven en organisaties optimaal bereikbaar en helpen wij je medewerkers om efficiënt (samen) te werken. 

Betrouwbaarheid, bereikbaarheid en betaalbaarheid staan daarbij centraal.

Actueel nieuws

Blijf op de hoogte

 • Zo bepaal je welke internetsnelheid je nodig hebt

  Internetverbindingen zijn er in vele soorten en maten. Door die ruime keuze kan het bepalen van een passende verbinding moeilijk zijn. Je wilt natuurlijk wel zorgeloos kunnen internetten, maar geen onnodig hoge kosten maken. Het bepalen van de juiste internetsnelheid voor je organisatie is gelukkig geen hogere wiskunde.

 • Een moderne werkplek draagt bij aan je succes van morgen

  Tijden veranderen, en daarmee de werkplek. Vaste pc´s maken plaats voor laptops, softwarelicenties voor app-alternatieven en vaste bureautelefoons voor smartphones. Mobiliteit en moderne technologie zijn belanguagerijke voorwaarden voor zakelijk succes op de languagee termijn.

Hosted XL

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op met onze specialisten!